20 de ani în date și cifre

Prezent - Cogito ERP, versiune 2.0

În prezent, Cogito ERP oferă servicii de întocmire a Declarației 394. De asemenea, companiile Post Master și Total Post - lideri în prestarea de servicii poștale private au ales să își eficientizeze fluxurile de lucru prin implementarea soluției software integrare Cogito ERP.

2015 - Cogito ERP, versiune 2.0

Anul 2015 vine cu o multitudine de provocări pentru echipa Cogito, lansarea versiunii 2.0 a aplicației Cogito ERP și implementarea cu succes a soluției în cadrul companiilor Graziosa, Parcul Industrial Ploiești și Jungheinrich România.

2013 - Modulul de Business Intelligence

Modul de Business Intelligence(BI), ia naștere în anul 2013, pentru a completa soluția integrată Cogito ERP. Modulul de BI permite personalizarea rapoartelor manageriale de către client. Casima - companie românească care se ocupă cu comerțul produselor de birotică și papetărie, articole sportive și articole vestimentare, ce deține 3 magazine în județul Brasov, alege ca soluție de management a afacerii – Cogito ERP.

2012 - Modulul de Imobilizări

Din nevoia de a satisfice cât mai multe dintre solicitările clienților, în anul 2012, s-a integrat în aplicația Cogito și Modulul de Mijloace Fixe și Obiecte de Inventar. Functionalitățile din acest modul oferă o imagine în detaliu a activelor corporale și a imobilizărilor necorporale amortizabile. În 2012, furnizorul de birotică și papetărie Top Office implementează soluția Cogito.

2011 - Aplicația de Comisioane agenți

2011 este anul în care am prezentat modulul de Comisioane atât pentru agenții de vânzări cât și pentru toate persoanele angrenate în procesul de vânzări. Acest lucru se realizează prin definirea unor formule de calcul. Totodată, societatea Progaz P&D a ales drept soluție de management al fluxurilor sale de lucru, aplicația Cogito ERP.

2010 - Modulul Centre de Cost

În anul 2010 a apărut Modulul de Centre de cost. Acest modul permite gestionarea întregii afaceri pe centre de profit/pierderi, implicit poate oferi o imagine de ansamblu, în timp real, a direcției în care se îndreaptă afacerea.

2009 - Soluția de retail - Cogito POS

Anul 2009 vine cu lansarea unei noi aplicații - Cogito POS, aplicație care acoperă întregul flux de vânzare pentru orice comerciant cu amănuntul.

2008 - Modulul de WMS

În anul 2008 am proiectat cel mai complex modul pentru gestionarea stocurilor în depozit - modul de Warehouse Management. Aplicația Cogito WMS permite organizarea depozitului pe zone și celule și procesează toate mișcările de stoc pornind de la facturile de intrare, depozitare, picking, transfer de stoc și livrare. Tot în anul 2008 se semnează contractul de implementare cu furnizorul de servicii financiare Pay Point Romania.

2007 - Modulul de Utilități

În anul 2007 am lansat modulul Utilități, modul care permite gestionarea aparatelor de măsură (contoare). De asemenea, permite generarea automată a facturilor de vânzare în funcție de consumul individual declarat sau estimat.

2006 - Noi funcționalități Cogito 3

Anul în care se lansează ultima și cea mai performantă versiune a aplicației Cogito. Cogito ERP se remarcă prin existența unui nucleu propriu, care facilitează customizările în funcție de fluxurile de business. În anul 2006, s-au alăturat clienților Cogito ERP Editura Ch. Beck și Logiplus.

2004 - Cogito ERP, versiune 1.0

Dovada că nu stăm pe loc, în anul 2004 s-a început lucrul la dezvoltarea Cogito ERP, pentru a putea implementa noi functionalități solicitate de clienții noștri. Ne-am axat pe eficientizarea modului de operare al documentelor cât și pe ușurința în utilizare generală.

2000 - Cogito 2

Deoarece tehnologia software este într-o continuă schimbare, în anul 2000 am lansat Cogito 2 – un veritabil ERP, soluție care își propunea să fie cea mai bună aplicație de business din Romania. Totodată, în anul 2000 alte două companii de renume național: Magazinele Diverta (de 1 an) și IT Click & Service (de 2 ani) erau deja clienți Cogito ERP.

1994 - Cogito 1

În anul 1994, ia nastere primul sistem software integrat din România – Cogito 1 ERP. Totodată, anul 1994 aduce și primul client, RTC Proffice Experience, client care este distribuitorul numărul 1 de birotică și papetărie din Romania.