Tu în echipa noastră

La Cogito ERP, avem vise și proiecte mari, prin urmare avem nevoie de cea mai bună echipă și de oameni dedicați (da, poți fi chiar tu!) pentru a le putea realiza. Dacă vrei să fii parte din echipa noastră, trebuie să ne contactezi.

Accesează pagina de cariere și vezi job-urile actuale. Nu am postat încă jobul care se potrivește cu aptitudinile tale? Nimic mai simplu: trimite cv-ul la adresa de mail: hr@sistec.ro, pentru a putea avea o conversație de început…echipa noastră este într-o dezvoltare continuă.

Nu am postat încă jobul care se potrivește cu aptitudinile tale? Nimic mai simplu: trimite CV-ul la adresa de mail: hr@sistec.ro. Echipa noastră este într-o dezvoltare continuă.

Cum lucrăm


Lucrăm împreună pentru a ne personaliza abordarea și metoda în funcție de natura afacerii și, desigur, de dorințele clientului. Cu toate acestea, fiecare din proiectele noastre are o metodologie de lucru. Acest proces asigură calitatea implementării și a serviciilor pe care le oferim.

Locațiile noastre


Avem sediul central în București și un punct de lucru în Cluj-Napoca. Față în față sau via Internet, suntem întotdeauna disponibili să răspundem întrebărilor tale.