Cine suntem

Cogito ERP este o companie 100% românească, cu o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de soluții software integrate, care te ajută să îți crești afacerea folosind tehnologie și toate beneficiile pe care aceasta le aduce. De asemenea, Cogito ERP livrează, în baza know-how-ului acumulat, servicii specializate de consultanță, implementare, mentenanță și training.

Pe o platformă cu un set complex de servicii profesionale, ai nevoie de un partener puternic de partea ta. Luăm în serios toate cererile și ne asigurăm că proiectarea soluției software și a fluxurilor de lucru sunt în concordanță cu cerințele tale.

Munca noastră

Scopul nostru

Ne place să depășim așteptările, să consiliem și să ajutăm pentru a susține mediul de afaceri din România prin scăderea timpului de lucru și facilitarea creșterii afacerilor.

Știm că pentru a fi cei mai buni, trebuie să ne concentrăm pe un singur lucru, acela de a proiecta soluții puternice, dedicate și personalizate pentru fiecare client în parte. Am ales să lucrăm cu cele mai noi tehnologii, deoarece credem în inovare constantă și reducere de costuri.

Misiunea noastră este să sprijinim dezvoltarea de afaceri sustenabile și prospere, să înțelegem nevoile clienților și să îi ajutam să își atingă potențialul maxim, să oferim servicii de top, consultanță și soluții software flexibile și ușor de folosit.

Viziunea noastră

Valorile noastre

Implicare

În căutarea de soluții creative și dezvoltarea prin asumare de noi responsabilități.

Libertate

De a acționa cu responsabilitate și angajament față de conceptul Cogito ERP.

Corectitudine

În relația cu toți partenerii noștri.

Determinare

În munca și grija față de nevoile tale.

Credibilitate

Datorată experienței de peste 20 de ani pe piata de software din Romania.

Fun

Prin pasiunea care ne conduce la performanță. Asezonăm cu umor și bucurie toate activitățile noastre.

Echilibru

Între valorile angajaților și cultura companiei, astfel încât nevoile de dezvoltare ale angajatului cu cele ale companiei să se intersecteze.